Наша компанія займається влаштуванням промислових бетонних підлог та цементно-піщаних стяжок.

Ми раді вітати Вас на нашому сайті. За більш ніж 10 років роботи наша компанія зарекомендувала себе як надійний та стабільний партнер, який завжди виконує всі взяті на себе зобов'язання, максимально враховуючи інтереси кожного із Замовників, мінімізуючи вартість, гарантуючи високу якість та жорсткі терміни виконання робіт.

Загальна кількість виконавців робіт компанії становить близько 30 чоловік: спеціалізовані кваліфіковані бригади робітників з розрядами не менше 3-го. Інженерно-технічний персонал компанії налічує 6 осіб, з яких 4 мають вищу будівельну освіту: випускники КНУСА (КІСД) – Київського національного університету будівництва та архітектури за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» – різних років випуску.

При виконанні робіт, компанія використовує власне обладнання (глибинні та поверхневі вібратори, бетонообробні та роторно-фрезерувальні машини, наріжчики швів, ущільнювальну техніку, пневматичні нагнітачі) європейських фірм-виробників: TREMIX, LISSMAC, AIRTEC, TURBOSOL та інші.Для дотримання високої якості робіт, що виконуються на буд майданчику, відповідальні технологи систематично здійснюють контроль за дотриманням технологій виконання робіт. Також постійно перевіряється якість використовуваних матеріалів, а у разі застосування імпортних, то перевага надається сертифікованим на території України, які відповідають потрібним критеріям для отримання максимальної якості кінцевого продукту.

За час роботи у нас склалася  система переддоговірної роботи. Це — ретельне обстеження об'єкта та збирання детальної інформації про передбачуваний режим експлуатації. Наявні знання та досвід, співпраця з проектними інститутами та організаціями дозволяють пропонувати для кожного об'єкта індивідуальне та оптимальне рішення з урахуванням стану підстилаючої основи підлоги та конкретних навантажень, які виникатимуть у майбутньому, що надалі дозволяє дати гарантії безпроблемної експлуатації об'єкта.

Ми готові взяти участь у тендерах, що проводяться на будівельні підряди і виконати на Ваших об'єктах усі вищевказані види робіт, а також обговорити запропоновані Вами варіанти взаємовигідного співробітництва.